Ha szeretnéd a jelenleg használt professzionális kozmetikumaidat egy hatékony, látványos eredményeket biztosító hatóanyagcsaláddal lecserélni vagy kiegészíteni, ha kezdő kozmetikusként keresed azt a kozmetikummárkát, amelyikkel öröm dolgozni, a 2023. szeptember 20-án megrendezésre kerülő CLINICCARE Szakmai Nap Neked szól.

Ezen a napon kezelésekkel színesített interaktív előadások keretében ismerkedhetsz meg a svéd CLINICCARE termékeivel. Minden kozmetikumot kipróbálhatsz, a bemutató kezeléseken pedig akár a saját bőrödön is megtapasztalhatod a termékek jótékony hatását.

A szakmai nap programja:

  1. Bemutatjuk a CLINICCARE filozófiáját, a teljes termékpalettát és a főbb hatóanyagokat.
  2. Megmutatjuk, hogy hidratáló kézi kezeléssel mit érhetünk el, majd az EunSung Octoline2 arckezelő rendszer segítségével azt is szemléltetjük, hogy mi lesz az eredmény, ha a hatóanyagokat elektrokozmetikai készülékkel a mélyebb rétegekbe juttatjuk be.
  3. A kozmetikusokat lázban tartó slágerkezelések is lesznek, mint pl. Carboxy-terápia és Hamupipőke-kezelés Skin Boosterrel.
  4. Hasznos gyakorlati tanácsokkal és mesterfogásokkal is segítünk, hogy kihozhasd a kozmetikumokból azt, ami minden vendéget ámulatba ejt.

A CLINICCARE elképesztő népszerűsége többek között az alábbiaknak köszönhető:

  • Fantasztikusan hatékony.
  • Nincs kizárólagosság, mennyiségi kvóta, csomagvásárlási kötelezettség (mindenki maga dönti el, hogy melyik vendégénél mit használ és mennyit vásárol).
  • Csak professzionális felhasználók számára érhető el (kozmetikákban, orvosesztétikai rendelőkben és bőrápolással foglalkozó szakembereknél vásárolhatják meg a vendégek).
  • Nem engedjük be webáruházba és nem is fogjuk.

A CLINICCARE Szakmai Nap helyszíne:
a Center Kft. oktatóterme (1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 10.)

Ideje: 2023. szeptember 20. (szerda) 9.30-tól 15.30-ig

A szakmai napon a márka alapjait mutatjuk be a résztvevőknek, ezért kizárólag olyan szakembereket várunk, akik még nem ismerik a CLINICCARE-t. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrálok a CLINICCARE Szakmai Napra