Ha szeretnéd a jelenleg használt professzionális kozmetikumaidat egy hatékony, látványos eredményeket biztosító hatóanyagcsaláddal lecserélni vagy kiegészíteni, ha kezdő kozmetikusként keresed azt a kozmetikummárkát, amelyikkel öröm dolgozni, a 2024. február 13-án megrendezésre kerülő CLINICCARE szakmai nap Neked szól.

Ezen a napon kezelésekkel színesített interaktív előadások keretében ismerkedhetsz meg a svéd CLINICCARE termékeivel. Minden kozmetikumot kipróbálhatsz, a bemutató kezeléseken pedig akár a saját bőrödön is megtapasztalhatod a termékek jótékony hatását. Számos olyan gyakorlati tanácsot és mesterfogást hallhatsz majd, ami megkönnyíti és még eredményesebbé teheti a munkádat.

– A szakmai napon bemutatjuk a CLINICCARE filozófiáját, a teljes termékpalettát és a főbb hatóanyagokat.

– Megmutatjuk, hogy hidratáló kézi kezeléssel mit érhetünk el, majd azt is szemléltetjük, hogy mi lesz az eredmény, ha a hatóanyagokat elektrokozmetikai készülékkel a mélyebb rétegekbe juttatjuk.

– A kozmetikusokat töretlenül lázban tartó kezelések is lesznek, mint pl. Carboxy-terápia és Hamupipőke-kezelés Skin Boosterrel.

A CLINICCARE hatalmas rajongótáborral rendelkezik mind a kozmetikusok, mind a vendégek körében. A rendkívül magas hatóanyagtartalmon és az elképesztő hatékonyságon túl a szakemberek az alábbiak miatt is egyre nagyobb számban választják ezt a kozmetikumcsaládot:

– Nincs kizárólagosság, mennyiségi kvóta, csomagvásárlási kötelezettség (mindenki maga dönti el, hogy melyik vendégénél mit használ és mennyit vásárol).

– Csak professzionális felhasználók számára érhető el (kozmetikákban, orvosesztétikai rendelőkben és bőrápolással foglalkozó szakembereknél vásárolhatják meg a vendégek).

– Nem engedjük be webáruházba és nem is fogjuk.

A szakmai nap helyszíne: a Center Kft. oktatóterme (1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 10.)
Ideje: 2024. február 13. (kedd) 10.00-től várhatóan 15.00-ig

A szakmai napon a márka alapjait mutatjuk be a résztvevőknek, ezért kizárólag olyan szakembereket várunk, akik még nem ismerik a CLINICCARE-t. A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció >>