SZAKMAI HASZNÁLATRA

ClinicCare Pure Peel termékkép

Kémiai peeling, ami a bőr felső rétegeiben fejti ki hatását. Főleg olajos szeborreás, korpás seborreás és aknés bőrre ajánlott de rosacea kezelésre és egyéb gyulladással járó bőrproblémákra is kiváló. Minden esetben a „BLENDER” nevű termékkel együtt alkalmazzuk. Ezeknek a specializált összehangolásával tudjuk a különböző egyedi igényekhez igazítani a savas kezelések optimális intenzitását.

Indikációi:

 • gyulladt és nem gyulladt akne
 • comedók
 • durva bőrtextúra, finom ráncok és vonalak
 • megnagyobbodott pórusok
 • öregedő bőr

Főbb hatóanyagok:

Azelainsav – problémás, gyulladt aknés, vagy akár „csak” comedós bőrre egyaránt alkalmazható. Mindamellett, hogy jó hámlasztó, gátolja az aknét okozó baktériumok növekedését és szaporodását, ezáltal hosszútávon is képes tisztán tartani a bőr pórusait. Rendkívül jó gyulladáscsökkentő, így eredményesen tudjuk vele kezelni az érzékeny akár rosaceás bőrt is.
Szalicilsav – keratolítikus hatású, comedó ellenes, gyulladás csökkentő és antibakteriális hatású BHA sav. Eltávolítja a felesleges faggyút, akne kezelések elengedhetetlen hatóanyaga, gyulladáscsökkentő hatása miatt rosacea kezelések közkedvelt összetevője, emellett enyhe fájdalomcsillapító hatással is bír.
Tejsav – a legenyhébb AHA-sav, csak az elhalt hámsejteket oldja, az ép bőrt nem bántja. Stimulálja a kollagén szintézist a jobb regeneráció érdekében.
Glikolsav – A legelterjedtebb AHA-sav, keratolítikus, faggyúmirigy működés szabályzó. Stimulálja az új sejtek növekedését.

pH 2,4
KÉZI KEZELÉSEKHEZ


Regisztráljon és jöjjön el szakmai rendezvényeinkre!


Jelenleg nincsenek közelgő CLINICCARE események.


  A CLINICCARE termékekről érdeklődjön a terméktanácsadónál!

  Baracsi Hajnalka - CLINICCARE terméktanácsadóHa további részleteket szeretne megtudni a CLINICCARE termékek eredményességéről, használatáról, hozzáférhetőségéről, úgy hívja a terméktanácsadót:

  BARACSI HAJNALKA
  terméktanácsadó
  Telefon: +36 1 265 5223
  Elérhetőség: Hétfő-Péntek, 9-17 óra között

  A terméktanácsadó örömmel segít Önnek bármilyen kérdés esetén a CLINICCARE termékekkel kapcsolatban!

  FIGYELEM!

  CLINICCARE termékeket cégünknél kizárólag kozmetikai-, alakformáló- és szépségszalonok, valamint hivatásos kozmetikusok, testkezelők és bőrgyógyászok vásárolhatnak!
  Magánvásárlók rendeléseit nem áll módunkban elfogadni.
  Magánvásárlóként a CLINICCARE termékekről érdeklődjön bőrgyógyászánál, kozmetikusánál!

  Információ kérése:

  Az Ön teljes neve*

  Az Ön e-mail címe*

  Az Ön telefonszáma

  Tárgy- Információ kérése a clinic-care.hu oldalán lévő űrlappal

  Üzenet