Professzionális és otthoni használatra egyaránt

A CLINICCARE kozmetikumokkal végzett professzionális arckezelések eredményei hosszabb ideig fenntarthatók és még látványosabb eredményeket érhetünk el, ha a vendégek az otthoni arcápolásukra is megfelelő, a meglévő bőrproblémáikra megoldást nyújtó kozmetikumokat használnak. A CLINICCARE három, különböző bőrproblémára optimalizált (anti-aging, pigmentfolt elleni és gyulladáscsökkentő) termékcsaládot fejlesztett ki, amelyekkel ezek a célok tökéletesen megvalósíthatók.

A komplett ápolásról minden bőrtípus esetében egy liquid (tonik), egy „testesebb” állagú szérum és egy könnyebb textúrájú esszencia gondoskodik. A szérum és az esszencia a bőr egyedi igényei szerint akár kombinálható is.

A multifunkcionális készítmények egyik összetevője az exkluzív EGF (Epidermális Növekedési Faktor), amely egyfajta gyorssegélyt nyújt a bőrnek bármilyen sérülés, irritáció esetén. Az otthoni bőrápolás az EGF-nek köszönhetően lesz teljesen biztonságos. A termékcsaládok igény szerint kiegészíthetőek a professzionális ápolásból ismert és kedvelt maszkokkal is.


X3M EGF GLOW
BŐRFIATALÍTÓ, HIPERPIGMENTÁCIÓ
ELLENI TERMÉKCSALÁD

ClinicCare X3M EGF GLOW termékcsalád

X3M EGF PURE
NYUGTATÓ, GYULLADÁSCSÖKKENTŐ ÉS HIDRATÁLÓ TERMÉKCSALÁD

ClinicCare X3M EGF PURE termékcsalád

X3M EGF REFRESH
BŐRFIATALÍTÓ, LIFTING ÉS
ANTI-AGING TERMÉKCSALÁD

ClinicCare X3M EGF REFRESH termékcsalád

LETISZTÍTÁS

Minden kozmetikai kezelés alapos letisztítással kezdődik, nincs ez másképp otthon sem. Ezzel készítjük fel a bőrt a további bőrápolásra, legyen az professzionális kezelés, vagy az esti hidratáló krém használata. A bőr megszabadul a nap során rárakódott szennyeződésektől, sminktől és a felesleges faggyútól, esetleg verejtéktől. Az arc bőre fellélegzik, fokozódik a mikrokeringés, a gyógyulási folyamatok felgyorsulnak.
Legyen ez is a napi rutin része, a profi bőrápolás alappillére!

LIQUID (TONIK)

Természetes és organikus hatóanyagokkal készült. Bőrfiatalító, hidratáló hatású. Minden bőr számára elengedhetetlen. Visszaállítja a bőr ideális pH-értékét, véd az esetleges irritáció, száraz bőr vagy túlzott faggyútermelés miatti tökéletlenségek ellen. És persze a tökéletesen tiszta bőr minden további kezelés alapja.

ESSZENCIA

A Clinic Care esszencia – akárcsak a gélek – szuperintenzív hidratáló hatással bír. Sokkal nagyobb koncentrációban tartalmaz aktív hatóanyagokat, mint a hidratáló krémek. Az esszencia a hidratálás mellett különféle problémákra (pl. pigment-rendellenességekre, gyulladt aknés bőrre vagy a korai öregedésre) specializálódva képes a teljes körű bőrápolásra. Beépítve a mindennapi rutinba (tonik után, szérum/hidratáló krém előtt) tökéletesen karbantartja a bőrt.

SZÉRUM

Fiatalos ragyogást és hidratálást kölcsönöz a bőrnek. Tápláló és hidratáló összetevőinek köszönhetően komplex revitalizáló hatást nyújt. Különböző problémákra specializálódva véd a vízleadás ellen, felfrissíti a fakó bőrt. Az eredmény szemmel látható, üde és ragyogó arcbőr.

AJAK- ÉS SZEMKÖRNYÉK-ÁPOLÓ

Az arc bőre érzékeny, de ezen belül is a szemkörnyék és az ajkak kiemelt odafigyelést igényelnek. Egy jó minőségű szemkörnyék-ápoló segít megőrizni a bőr fiatalságát, csökkenti a szarkalábakat és a finom barázdákat. Minél korábbi életszakaszban a napi rutin részévé tesszük, a későbbiekben annál jobban meghálálja.

FÉNYVÉDŐ

Az emberek nagy része csak akkor használ fényvédőt, ha a strandra készül, pedig a Nap az év 365 napján fent van az égen. Arcbőrünknek nem csak strandoláskor, de mindennap szüksége van fényvédőre, amely megvédi az UVA/UVB sugarak káros hatásaitól. Így bőrünk fiatalságát is megőrizhetjük.
A nyári hónapokban ez fokozottan igaz, ébredés után a nappali hidratáló krémünk helyett nyugodtan használjunk 30-50 faktoros fényvédőket. Ezek a jó minőségű termékek egyben tökéletes sminkalapot biztosítanak.