Az öregedés egy természetes, elkerülhetetlen folyamat. Ahogy megkezdődik az idősödés folyamata; bőrünk szerkezete is változni kezd. Az élettani folyamatok továbbra is lejátszódnak, csak lassabban mennek végbe, kevesebb új sejt alakul ki. Ennek látható jeleként megváltozik a bőr állaga és megjelenése, ráncok keletkeznek. Ennek védelmében a legfontosabb amit tehetünk, hogy folyamatosan tápláljuk, hidratáljuk és védjük bőrünket. Mivel a belső folyamatokat elkerülni nem tudjuk, kívülről kell segítenünk a sejt regenerációt és a sejt képződést. Ehhez kiváló megoldás lehet az X3M EGF REFRESH multifunkcionális ápolási termékcsalád, ami a mindennapokra nyújt megfelelő támogatást.

Ehhez az aktív hatóanyagok létfontosságúak:

 • Hyaluronsav (LMWHA 5 nm) – A bőr természetes összetevője, saját tömegénél 1000-szer több vizet képes megkötni.
 • Sodium PCA – A bőr fontos alkotóeleme, védi a bőrsejteket a  kiszáradástól.
 • Betaine – Extra hidratálást nyújt a bőrnek.
 • Glycerin – Természetes bőrkomponens, segít fenntartani a külső  bőrbarriert, védelmet nyújt a kiszáradás és hámlás ellen.

Az otthon használatra is ajánlható, X3M EGF REFRESH multifunkcionális ápolási csomag tagjai:

ClinicCare X3M EGF REFRESH Liquid termékképLIQUID (TONIK) – 100ml

Intenzív bőrfiatalító és hidratáló hatással. Gátolja a szabadgyökök elszaporodását és hosszantartó mély hidratálást biztosít. Fokozza a bőr védőrétegét, friss és ragyogó arcbőrt biztosít, irritáció nélkül.

40% AKTÍV HATÓANYAGTARTALOMMAL

ClinicCare X3M EGF REFRESH Essence termékképESSZENCIA – 50ml

Hidratáló és frissítő hatású esszencia még a legérzékenyebb bőrtípusra is. A kis molekulatömegű hialuronsav mély és hosszantartó hidratálást biztosít, valamint segít regenerálni a sérült szöveteket. A speciális növényi összetevők hatékony gyulladáscsökkentők, valamint növelik a baktériumok és vírusok elleni védekezést. Ez a lágy textúrájú esszencia erősíti az immunvédekezést és a bőr természetes védőrétegét is a stresszel és a külső káros hatásokkal szemben.

30% AKTÍV HATÓANYAGTARTALOMMAL

ClinicCare X3M EGF REFRESH Serum termékképSZÉRUM – 50ml

Speciális anti-aging szérum revitalizáló hatással. Kis molekulasúlyú hialuronsav és növényi kivonatok mély és hosszantartó hidratálást biztosít, emellett erősíti a védekezést a baktériumokkal és a vírusokkal szemben. A bőr fiatalossá és ragyogóvá válik. Erősíti a bőr védekező képességét, védi a kiszáradástól és a stressz okozta bántalmaktól. Nyugtatja az érzékeny bőrt.

25% AKTÍV HATÓANYAG TARTALOMMAL


Regisztráljon és jöjjön el szakmai rendezvényeinkre!  A CLINICCARE termékekről érdeklődjön a terméktanácsadónál!

  Baracsi Hajnalka - CLINICCARE terméktanácsadóHa további részleteket szeretne megtudni a CLINICCARE termékek eredményességéről, használatáról, hozzáférhetőségéről, úgy hívja a terméktanácsadót:

  BARACSI HAJNALKA
  terméktanácsadó
  Telefon: +36 1 265 5223
  Elérhetőség: Hétfő-Péntek, 9-17 óra között

  A terméktanácsadó örömmel segít Önnek bármilyen kérdés esetén a CLINICCARE termékekkel kapcsolatban!

  FIGYELEM!

  CLINICCARE termékeket cégünknél kizárólag kozmetikai-, alakformáló- és szépségszalonok, valamint hivatásos kozmetikusok, testkezelők és bőrgyógyászok vásárolhatnak!
  Magánvásárlók rendeléseit nem áll módunkban elfogadni.
  Magánvásárlóként a CLINICCARE termékekről érdeklődjön bőrgyógyászánál, kozmetikusánál!

  Információ kérése:

  Az Ön teljes neve*

  Az Ön e-mail címe*

  Az Ön telefonszáma

  Tárgy- Információ kérése a clinic-care.hu oldalán lévő űrlappal

  Üzenet