A CLINICCARE komplett professzionális kozmetikum termékvonalat kínál a kozmetikusok számára a tisztítástól illetve peelingezéstől a hidratáláson, tápláláson át a tonizálásig. A professzionális kozmetikumokat kizárólag megfelelő bizonyítvánnyal rendelkező kozmetikusok vásárolhatják és használhatják. A CLINICCARE fokozott figyelmet fordít arra, hogy ezek a készítmények ne legyenek elérhetőek a végfelhasználók számára, ezzel is védve a professzionális szépségszalonok munkáját és üzleti modelljélt.

A professzionális kozmetikumok önállóan is használhatók, de többségük tökéletesen beépíthető egy gépi kezelésbe is.

A készítmények közös vonása a magas aktív összetevő-tartalom. A CLINICCARE rendkívül nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a természet kincstárában megtalálható anyagokat (pl. vitaminok, ásványi anyagok, polipeptidek) a lehető legnagyobb mértékben használja. A készítmények hatásmechanizmusának alapja, hogy azok biztosítani tudják a nagyfokú hidratáltságot (jellemzően kis molekulatömegű Hyaluronsavval és más természetes hidratáló összetevőkkel) valamint a sejtek DNS állományának védelmét.

Válogasson a CLINICCARE kiváló minőségű professzionális kozmetikumai között, és próbálja ki szalonjában, mire képes a Svéd precizitás! A vendégei imádni fogják a kényeztető ápolást, és örülni fognak annak a hosszútávú és természetes hatásnak, amit a kezelések nyújtanak.