ClinicCare EGF Pure Pore Minimizer O2 maszk - pórusösszehúzó, nyugtató, hidratáló maszk

Az új PURE PORE MINIMIZER O2 MASZK egy habot hoz létre, amely oxigénnel gazdagítja a bőrt és nagyobb tisztító hatása van, mint a korábbi generációs maszknak.

Hatóanyaggal átitatott fátyolmaszk kifejezetten problémás bőrre. Segít oxigénben gazdagabbá tenni a bőrt, és kiüríteni a baktériumokat, környezeti méreganyagokat, szennyeződéseket és sminkmaradványokat, amelyek eltömíthetik a pórusokat és fénytelenné, fakóvá teszik a bőrt.

Ezek távozásával a pórusok tisztábbnak és kisebbnek látszanak, továbbá a bőr megjelenése ragyogóbb, felfrissültebb és egészségesebb lesz.

Legfőbb hatóanyaga az aktív szén, amely mint egy mágnes, magához vonzza a szennyeződéseket, baktériumokat, ezzel ’felvéve a harcot’ a szeborreás problémák ellen. Segít a meglévő comedók, aknék, tág pórusok ellen, valamint megelőzi az újabb bőrproblémák kialakulását.

Professzionális felhasználás: Helyezzük a nyugtató fátyolmaszkot az arcra. A felhelyezést követően a maszk felhabzik, majd 15-30 perc elteltével vegyük le.

15% AKTÍV HATÓANYAG TARTALOMMAL

 


Regisztráljon és jöjjön el szakmai rendezvényeinkre!  A CLINICCARE termékekről érdeklődjön a terméktanácsadónál!

  Baracsi Hajnalka - CLINICCARE terméktanácsadóHa további részleteket szeretne megtudni a CLINICCARE termékek eredményességéről, használatáról, hozzáférhetőségéről, úgy hívja a terméktanácsadót:

  BARACSI HAJNALKA
  terméktanácsadó
  Telefon: +36 1 265 5223
  Elérhetőség: Hétfő-Péntek, 9-17 óra között

  A terméktanácsadó örömmel segít Önnek bármilyen kérdés esetén a CLINICCARE termékekkel kapcsolatban!

  FIGYELEM!

  CLINICCARE termékeket cégünknél kizárólag kozmetikai-, alakformáló- és szépségszalonok, valamint hivatásos kozmetikusok, testkezelők és bőrgyógyászok vásárolhatnak!
  Magánvásárlók rendeléseit nem áll módunkban elfogadni.
  Magánvásárlóként a CLINICCARE termékekről érdeklődjön bőrgyógyászánál, kozmetikusánál!

  Információ kérése:

  Az Ön teljes neve*

  Az Ön e-mail címe*

  Az Ön telefonszáma

  Tárgy- Információ kérése a clinic-care.hu oldalán lévő űrlappal

  Üzenet