A gyönyörű bőr hibátlan. Sokan küzdenek azonban gyulladásos tünetekkel, pattanásokkal, komedókkal, mitesszerekkel, és ők bizony tudják, hogy milyen nehéz a küzdelem a hibátlan bőrért. Számukra dolgozták ki a CLINICCARE szakemberei a multifunkcionális termékek gyulladás elleni X3M EGF PURE termékvonalát. A komplett multifunkcionális termékcsalád egy szérumból, egy esszenciából és egy liquid-ből áll, amit igény szerint kiegészíthet a tápláló arcmaszkkal, a fényvédő krémmel vagy akár a szemránckrémmel. A CLINICCARE gyulladás elleni multifunkcionális készítményei számos olyan természetes összetevőt tartalmaznak, amik csökkentik a lezajló gyulladásos folyamatokat:

 • az alacsony molekulatömegű hyaluronsav segíti a szöveti gyógyulást és a mikroorganizmusok elleni védő barrier felállítását.
 • a Centella Asiatica felgyorsítja a sérült szövetek gyógyulását, minimalizálja a hegesedést.
 • a Portulaca Oleracea kivonat gyulladás-csökkentő hatású, valamint csökkenti a bőr irritációt.
 • a Houttuynia Cordata kivonat pedig méregtelenítő, vírusölő és antibakteriális hatással bír.

Az X3M EGF PURE multifunkcionális ápolási csomag tagjait bátran ajánlhatja otthoni használatra is.

ClinicCare X3M EGF PURE Liquid termékképLIQUID (TONIK) – 100ml

A PURE termékcsalád már a tonizálás közben hidratálja és táplálja bőrt. Nyugtatja az érzékeny, irritált, gyulladásra hajlamos területeket. A magas koncentrációjú aktív hatóanyagoknak köszönhetően gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatású. Mindemellett stimulálja a kollagén szintézist, optimalizálja a faggyúmirigy működését, valamint előkészíti a bőrt a bőrápolás további lépéseihez.

25% AKTÍV HATÓANYAGTARTALOMMAL

ClinicCare X3M EGF PURE Essence termékképESSZENCIA – 50ml

Esszencia, rengeteg értékes hatóanyaggal a legproblémásabb bőrökre (seborrhoea, akne, rosacea). Zöld tea kivonattal gazdagítva, mely már önmagában is nyugtatja az érzékeny, gyulladásra hajlamos bőrt, mindemellett remek antioxidáns. A kis molekulatömegű hyaluronsav és a gyógynövények kombinációja hosszantartó és mély hidratálást biztosít. Ezek mellett javítja a bőr természetes védőrétegét, ezzel megelőzve a láthatatlan vízleadást és a bőrkép további romlását.

40% AKTÍV HATÓANYAGTARTALOMMAL

ClinicCare X3M EGF PURE Serum termékképSZÉRUM – 50ml

Speciális szérum, magas koncentrációjú aktív hatóanyagokkal a legproblémásabb bőrökre kifejlesztve (seborrhoea, akne, rosacea, gyulladt bőr). A zöld tea kivonat nyugtatja a bőrt és csökkenti a gyulladásos folyamatokat, valamint hatékony antioxidáns. A kis molekulatömegű hyaluronsav és a gyógynövények kombinációja hosszantartó és mély hidratálást biztosít. Antibakteriális, antiszeptikus, gyulladáscsökkentő hatású, emellett segít helyreállítani a bőr természetes védekezőképességét.

30% AKTÍV HATÓANYAGTARTALOMMAL


Regisztráljon és jöjjön el szakmai rendezvényeinkre!  A CLINICCARE termékekről érdeklődjön a terméktanácsadónál!

  Baracsi Hajnalka - CLINICCARE terméktanácsadóHa további részleteket szeretne megtudni a CLINICCARE termékek eredményességéről, használatáról, hozzáférhetőségéről, úgy hívja a terméktanácsadót:

  BARACSI HAJNALKA
  terméktanácsadó
  Telefon: +36 1 265 5223
  Elérhetőség: Hétfő-Péntek, 9-17 óra között

  A terméktanácsadó örömmel segít Önnek bármilyen kérdés esetén a CLINICCARE termékekkel kapcsolatban!

  FIGYELEM!

  CLINICCARE termékeket cégünknél kizárólag kozmetikai-, alakformáló- és szépségszalonok, valamint hivatásos kozmetikusok, testkezelők és bőrgyógyászok vásárolhatnak!
  Magánvásárlók rendeléseit nem áll módunkban elfogadni.
  Magánvásárlóként a CLINICCARE termékekről érdeklődjön bőrgyógyászánál, kozmetikusánál!

  Információ kérése:

  Az Ön teljes neve*

  Az Ön e-mail címe*

  Az Ön telefonszáma

  Tárgy- Információ kérése a clinic-care.hu oldalán lévő űrlappal

  Üzenet