SZAKMAI HASZNÁLATRA

ClinicCare AHA+Skin Booster termékkép

Speciális peeling, ami a hagyományostól teljesen eltérő módon fejti ki bőrmegújító hatását. 5 féle AHA-sav komplex, antioxidánsokkal és növekedési faktorokkal, mely a bőr mélyére penetrálva újítja meg a sejteket és eredményez egy egységesebb sugárzó megjelenést. Beépíthetjük ránctalanító, aknés vagy akár pigment rendellenességek kezelési menetébe. Kíméletesen fejti ki hatását ugyanakkor az eredmény látványos.

20% AKTÍV HATÓANYAG TARTALOMMAL
KÉZI KEZELÉSEKHEZ

Külföldön Cinderella treatmentnek, vagyis Hamupipőke kezelésnek hívják, amikor a vendég s.o.s. segítséget kér, mert pár órán belül gyönyörűnek kell lennie (például egy fontos Karácsonyi vagy Szilveszteri buli miatt). Nagy kihívás ez, hiszen az elvárás óriási, szükség lenne valami agresszívebb kezelésre, bőrmegújításra, de az idő szűke nem engedi meg, hogy drasztikus megoldásokhoz vagy hámlasztáshoz folyamodjunk.

Ilyen esetekre fejlesztette ki a CLINICCARE a Skin Booster terméket, ami egy nagyon ravasz peeling megoldást nyújt. Összetevői között szerepelnek különféle savak (glikolsav, citrus sav, tejsav stb), hidratálók, antioxidánsok, vitaminok, ásványi anyagok, és az EGF, ami egy különleges sejtvédő, sejtszaporodást serkentő polypeptid. Ez a formula teljesen eltérő módon működik a megszokott peeling metódushoz képest. A normál peelingek a bőr elhalt sejtjeit távolítják el, nem penetrálnak mélyre (ha megfelelően semlegesítjük őket), és így kerülnek felszínre a fiatal, élő sejtek.

A Skin Booster ezzel szemben azonnal mélyre penetrál, és az élő sejteken fejti ki a hatását, ezeket mintegy feljebb tolja, felszínre hozza. A hatása nem azonnali, hanem 1-2 órás eltéréssel jelentkezik igazán látható módon. Kezelés során nincs szükség a semlegesítésére, ennek köszönhetően viszont a savak tökéletesen képesek kifejteni a hatásukat, anélkül, hogy a túlpeelingezést kockáztatnánk. Itt nem fordul elő, hogy a bőr pikkelyekben hámlik le, a peeling folyamat nem okoz szemmel látható sejtleválást. A hozzáadott vitaminok, ásványi anyagok és az EGF pedig gondoskodnak arról, hogy a felszínre kerülő fiatal sejtek valóban egészségesek legyenek, és így ragyogó arcbőrt kapjunk végeredményként.

A Skin Booster egy új fejlesztés, de villámgyorsan a CLINICCARE egyik legnépszerűbb termékévé nőtte ki magát külföldön. Nagyon kíméletes ám hatékony peelinget tesz lehetővé, nem csak s.o.s. repair kezeléseknél használhatjuk, hanem abban az esetben is, amikor a vendég ódzkodik a hagyományos, agresszívebb peelingektől. Mivel a Skin Booster kezelés egyáltalán nem okoz fájdalmat, még az érzékenyebb, félénkebb vendégeknél is telitalálat lesz a kezelés.

A Skin Booster feszesebb, ragyogóbb, egységesebb tónusú bőrt varázsol a vendégünknek, pár órán belül.

A hosszabban tartó hatás érdekében javasoljuk, hogy a vendég az otthoni ápolásban használja a bőrtípusának megfelelő EGF tartalmú készítményeket.

Felhasználás: Tisztítsa meg a bőrt, majd cseppentsen közvetlenül a pipettából a kezelendő bőrfelületre a Skin Boosterből! Gumikesztyűs ujjal vagy természetes anyagú pamut koronggal oszlassa el egyenletesen, vékony rétegben a kezelendő területen! Több (1-4) rétegben kell felvinni, amíg a vendég enyhe bizsergést nem érez. Nincs szükség a semlegesítésére.


Regisztráljon és jöjjön el szakmai rendezvényeinkre!  A CLINICCARE termékekről érdeklődjön a terméktanácsadónál!

  Baracsi Hajnalka - CLINICCARE terméktanácsadóHa további részleteket szeretne megtudni a CLINICCARE termékek eredményességéről, használatáról, hozzáférhetőségéről, úgy hívja a terméktanácsadót:

  BARACSI HAJNALKA
  terméktanácsadó
  Telefon: +36 1 265 5223
  Elérhetőség: Hétfő-Péntek, 9-17 óra között

  A terméktanácsadó örömmel segít Önnek bármilyen kérdés esetén a CLINICCARE termékekkel kapcsolatban!

  FIGYELEM!

  CLINICCARE termékeket cégünknél kizárólag kozmetikai-, alakformáló- és szépségszalonok, valamint hivatásos kozmetikusok, testkezelők és bőrgyógyászok vásárolhatnak!
  Magánvásárlók rendeléseit nem áll módunkban elfogadni.
  Magánvásárlóként a CLINICCARE termékekről érdeklődjön bőrgyógyászánál, kozmetikusánál!

  Információ kérése:

  Az Ön teljes neve*

  Az Ön e-mail címe*

  Az Ön telefonszáma

  Tárgy- Információ kérése a clinic-care.hu oldalán lévő űrlappal

  Üzenet