SZAKMAI HASZNÁLATRA

CLINICCARE Premium Time Reverse CreamA kis molekulatömegű hialuron-savval és tápláló antioxidánsokkal teli bársonyos krém intenzív hidratáló hatással állítja helyre a bőr rugalmasságát.

A díjnyertes, tudomány ihlette formula egyesíti a CLINICCARE egyedülálló Time Reverse komplexét a szuperhatékony örege-désgátló összetevőkkel, amelyek segítenek megújítani és feszesíteni a bőrt, növelni a természetes hidratáltságot és ragyogást. Visszafordítjuk az öregedést!

Minden bőrtípusra alkalmas.

Használjuk mindennap reggel és este a megtisztított arcbőrre, vagy a már megszokott krémünk, esszenciánk, szérumunk fölé rétegezve.

 • Javítja a bőr textúráját, csökkenti a ráncok mélységét.
 • Minimalizálja a bőr kipirulását, mérsékli a gyulladásokat.
 • Javítja a bőr természetes hidratáltságát.
 • Segít a bőrnek az egészséges elasztin- és kollagén-termelésben.
 • Halványítja a hiperpigmentált foltokat, valamint segít megakadályozni újabbak kialakulását.

Kiegészíti a feszesítő, tonizáló és halványító kezeléseket is.

Főbb hatóanyagai:

 • Niacinamide: Egyszerre véd a nap káros sugaraitól, a környezeti hatásoktól, valamint segít újjáépíteni a sérült sejteket. Hatékonyan halványítja a hiperpigmentált foltokat, mindamellett segít megelőzni az újabbak kialakulását. Csökkenti a ráncok mélységét, gátolja újak megjelenését.
 • Kis molekulasúlyú hialuronsav: Hidratáltság fokozása. De! A leggyakrabban emlegetett tulajdonsága mellett a hialuronsav növeli a bőr rugalmasságát, viszkozitását. Segít a szövetek helyre-állításában, a sejtek anyagcsere folyamatainak, valamint az immun- és gyulladásos reakciók szabályozásában.
 • Szalicilsav: Javítja a bőr megjelenését, halványítja a foltokat, segít a megelőzésükben és rendkívül jótékony hatással van a problémás bőrre. Fellazítja az elhalt hámsejteket, feloldja az esetleges komedókat, ezáltal tisztítja az eltömődött pórusokat. Csökkenti a gyulladást és a bőrpírt.
 • Skinectura: Magas fruktóz-és rutintartalommal bíró növényi kivonat. Növeli a szerkezeti fehérjék; kollagén és elasztin újratermelődését. Rendkívül gyorsan csökkenti a ráncokat, feszesíti a megereszkedett bőrt, hosszantartó használat esetén pedig segít az új, feszes kötőszövetállomány kialakításában. Gyors és egyedülálló megköze-lítést kínál az idő múlásával szemben, az egészségesebb, fiatalabb és szebb kinézetű bőrképért.
 • TENS’UP: Innovatív aktív összetevő komplex a feszes és tónusos bőrért. Ezek a makromolekulák olyan mechanikai feszültséget hoznak létre a bőr felszínén, amely egyből kisimítja a bőrfelületet, és azonnal egyenletes, ragyogó megjelenést biztosít. A Retinolhoz hasonló aktivitást mutat. Növeli a kollagénszintézist az egységes, ránctalan bőrképért.
 • Acetyl Heyapeptide-8: Botox analóg.
 • Tocopheryl Acetate: Antioxidáns, amely segít megvédeni a bőrt a szennyeződésektől és egyéb környezeti stressztől, amelyek roncsol-ják a bőr egészséges szerkezetét.
 • Uniclay: Biotechnológiai összetevő, erjesztésen alapuló kivonat, amely agyag mikroorganizmusokból származik, és utánozza az anyag bőrre gyakorolt hatását: tisztább, simább és szebb bőrt eredményez.

KÉZI KEZELÉSEKHEZ, OTTHONI FELHASZNÁLÁSRA

 


Regisztráljon és jöjjön el szakmai rendezvényeinkre!  A CLINICCARE termékekről érdeklődjön a terméktanácsadónál!

  Baracsi Hajnalka - CLINICCARE terméktanácsadóHa további részleteket szeretne megtudni a CLINICCARE termékek eredményességéről, használatáról, hozzáférhetőségéről, úgy hívja a terméktanácsadót:

  BARACSI HAJNALKA
  terméktanácsadó
  Telefon: +36 1 265 5223
  Elérhetőség: Hétfő-Péntek, 9-17 óra között

  A terméktanácsadó örömmel segít Önnek bármilyen kérdés esetén a CLINICCARE termékekkel kapcsolatban!

  FIGYELEM!

  CLINICCARE termékeket cégünknél kizárólag kozmetikai-, alakformáló- és szépségszalonok, valamint hivatásos kozmetikusok, testkezelők és bőrgyógyászok vásárolhatnak!
  Magánvásárlók rendeléseit nem áll módunkban elfogadni.
  Magánvásárlóként a CLINICCARE termékekről érdeklődjön bőrgyógyászánál, kozmetikusánál!

  Információ kérése:

  Az Ön teljes neve*

  Az Ön e-mail címe*

  Az Ön telefonszáma

  Tárgy- Információ kérése a clinic-care.hu oldalán lévő űrlappal

  Üzenet