MINDEN HELY BETELT!

A CLINICCARE svéd kozmetikumcsalád Magyarország egyik legdinamikusabban növekvő professzionális kozmetikum márkája – és nem véletlenül az. Ha eljössz a 2023. március 21-én megrendezésre kerülő CLINICCARE Szakmai Napra, Te is megláthatod, hogy miért rajonganak érte annyian – kozmetikusok és vendégek egyaránt.

A CLINICCARE Szakmai Napon bemutatjuk a márka filozófiáját, a teljes termékpalettát és a főbb hatóanyagokat. Ezt követően kozmetikus-terméktanácsadóink, Baracsi Hajnalka, Kovács Paula és Mezgár-Békési Edina, a CLINICCARE legavatottabb magyarországi szakértői három nagy téma köré csoportosítva élő kezelési bemutatókkal szemléltetik, hogy a CLINICCARE fantasztikus eredményét gépekkel hogyan lehet tovább fokozni.

1. Megmutatják, hogy hidratáló kézi kezeléssel mit érhetünk el, majd az EunSung Smartline arckezelő rendszer segítségével azt is szemléltetik, hogy mi lesz az eredmény, ha a hatóanyagokat elektrokozmetikai készülékkel a mélyebb rétegekbe juttatjuk be.

2. A CLINICCARE mezoterápiás ampullák ereje már a kézi kezelések során is bámulatos. A résztvevők azonban azt is megnézhetik, hogy mennyivel drasztikusabb eredményt érhetünk el, ha az EunSung EPN segítségével tűvel visszük a bőrbe a hatóanyagokat.

3. A Hydra-rendszerek olyan kíméletes technológiát alkalmaznak, amellyel az év minden napján végezhetünk hámlasztó kezelést. A szakmai napon azt is megmutatjuk, hogy a kozmetikusokat most lázban tartó slágerkezelések, a Carboxy-terápia és a Hamupipőke-kezelés eredménye mennyivel látványosabb lesz, ha először Hydra-rendszerrel eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, majd így végezzük el az eljárást.

Ahogy mindig, a kezelések modelljei most is a résztvevők közül kerülnek ki, így aki szeretné, a saját bőrén is megtapasztalhatja a kozmetikumok szemkápráztató erejét.

A CLINICCARE elképesztő népszerűsége hatékonyságán túl többek között az alábbiaknak is köszönhető:

– Nincs kizárólagosság, mennyiségi kvóta, csomagvásárlási kötelezettség (mindenki maga dönti el, hogy melyik vendégénél mit használ és mennyit vásárol).

– Kizárólag professzionális felhasználók számára érhető el (csak kozmetikákban, orvosesztétikai rendelőkben és bőrápolással foglalkozó szakembereknél vásárolhatják meg a vendégek).

– Webshopokban nem kapható (sokan kérik tőlünk, de nem engedjük be webáruházba és nem is fogjuk).

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Amennyiben szeretnél részt venni rajta, azt javasoljuk, hogy minél hamarabb regisztrálj, mert a helyek mindig nagyon hamar megtelnek!

ClinicCare Szakmai Nap 2023. március 21.