Télen lehetőség van számos olyan kozmetikai kezelésre, amelyet a napsütéses hónapokban nem végezhetünk. A fényesztétikai kezelések, IPL, mikrodermabrázió, tűs mezoterápia mellett ilyen a savas hámlasztás is.

A savak az elszarusodott hámréteg eltávolításával segítenek a bőr gyorsabb megújulásában. Savas peeling hatására a mélyebb rétegekben fokozódik a sejtanyagcsere, a fiatal sejtek pedig könnyebben jutnak a felszínre. Minél erősebb egy sav (tehát minél alacsonyabb a pH-értéke), annál mélyebben képes hatni.

A savas kezelés finomabb textúrájú, egységesebb tónusú bőrt eredményez, a faggyútermelés normalizálódik, és a bőrmegújulás hatására a pigmentfoltok is halványabbak lesznek. Ennek következtében a kémiai hámlasztás rendkívül látványos megoldást nyújt számos bőrproblémára (rosaceára, aknés bőrre, gyulladással járó bőrproblémákra stb.) és a ráncok csökkentésére.

Itt a lehetőség tehát, hogy hatékony esztétikai kezelést végezzen savas hámlasztással, amelyhez a CLINICCARE termékcsaládját ajánljuk. Ez egy olyan zseniális fejlesztés, amelynek segítségével azok a kozmetikusok is elkezdhetik a savak használatát, akik eddig tartottak tőle. Nem kell a savak széles tárházát készleten tartania és attól sem kell félnie, hogy „túlpeelingezi” a bőrt.

A CLINICCARE jóvoltából csupán négy termék (három különböző erősségű, különféle bőrproblémákra kifejlesztett sav és egy blender) segítségével minden vendége számára a saját bőrtípusára és bőrproblémáira hatékony mixet állíthat össze. Használata rendkívül biztonságos, hiszen a gyártó az eltérő bőrtípusokra pontos keverési protokollt állított be.

A CLINICCARE savas hámlasztó-mix elemei:

CLINICCARE Pure Peeling (2,4 pH)
Indikációi: gyulladt és nem gyulladt akné, komedó, öregedő bőr, durva bőrtextúra, finom ráncok és vonalak, megnagyobbodott pórusok.

CLINICCARE Glow Peeling (1,7 pH)
Indikációi: hiperpigmentáció, öregedő bőr, fénykárosodott bőr, durva bőrtextúra, finom vonalak és ráncok, megnagyobbodott pórusok, egyenetlen bőrszín.

CLINICCARE Refresh Peeling (1,55 pH)
Indikációi: öregedő bőr, fénykárosodott bőr, durva bőrtextúra, finom vonalak, ráncok, megnagyobbodott pórusok, egyenetlen bőrszín.

CLINICCARE Peeling Blender (5,5 pH)
Kötelező eleme minden CLINICCARE hámlasztó mixnek, segít a bőr megfelelő pH-értékének beállításában.

Felkeltettük az érdeklődését? Jelentkezzen be savas kezelésre hozzánk, kollégánk szívesen csinál egy bemutató kezelést Önnek:
Baracsi Hajnalka: (+36 1) 265-5223, (+36 1) 343-2975
hajnalka.baracsi@centerkft.eu