Így, karácsonyhoz közeledve mindenkinek a gondolatai az ajándékozás körül járnak. Arra gondoltunk, hogy mi nem karácsonykor, hanem még az ünnepek előtt, most ajándékozzuk meg partnereinket, méghozzá egy akcióval.

10% kedvezményt adunk a CLINICCARE savas hámlasztó-mix elemeire és a CLINICCARE AHA+ EGF Skin Boosterre 2018. december 20-ig!

Télen végre lehetőség van az ún. drasztikus arckezelésekre, például a savas hámlasztók alkalmazására, amelyekkel látványos eredményeket érhet el vendégei bőrén. Ehhez ajánljuk a CLINICCARE termékeit!

CLINICCARE AHA+ EGF SKIN BOOSTER

Kíméletesen, ugyanakkor rendkívül eredményesen fejti ki hatását ez az 5-féle AHA-savból, antioxidánsokból, vitaminokból, ásványi anyagokból és EGF-ből (azaz egy különleges sejtvédő, sejtszaporodást serkentő polypeptidből) álló készítmény.
A bőr mélyére penetrál, az élő sejteket mintegy feljebb tolja, felszínre hozza, így varázsol feszesebb, ragyogóbb, egységesebb tónusú bőrt a vendégnek. Rendkívül rövid idő, néhány óra alatt fejti ki hatását, ezért Hamupipőke kezelésnek (Cinderella treatmentnek) is hívják.
Ha a vendég az ünnepek alatt (például egy karácsonyi vagy szilveszteri bulira készülve) nagyon rövid idő alatt, nagyon látványos eredményeket szeretne, ezt a kezelést ajánljuk! További információ ››

CLINICCARE KÉMIAI PEELINGEK

A CLINICCARE savas hámlasztó termékcsaládja háromféle, különböző bőrproblémákra kifejlesztett savból és egy blenderből áll, amelyek segítségével minden vendége számára speciális, a saját bőrtípusára és bőrproblémáira hatékony peeling-mixet állíthat össze. További információ ››

 •  CLINICCARE Refresh Peeling (1,55 pH)
  A termékvonal legerősebb kémiai peelingje, egészen a mélyebb rétegekig fejti ki hatását. Stimulálja a kollagén szintézist és fokozza az új sejtek növekedését.
 • CLINICCARE Glow Peeling (1,7 pH)
  A bőr felső rétegeiben fejti ki hatását. Hatóanyagai gátolják a melanin szintézist, így hiperpigmentált és érett bőrre egyaránt pozitív hatással van.
 • CLINICCARE Pure Peeling (2,4 pH)
  A bőr felső rétegeiben fejti ki hatását. Főleg olajos szeborreás, korpás szeborreás és aknés bőrre ajánljuk, de rosacea-kezelésre és egyéb gyulladással járó bőrproblémákra is kiváló.
 • CLINICCARE Peeling Blender (5,5 pH)
  Ez a forradalmian új készítmény segít beállítani a vendég bőrének megfelelő pH-értéket. A Blendert minden esetben hozzá kell adni a fenti peelingekhez.

Ha kérdése van a termékekkel kapcsolatban, vagy szeretné leadni a megrendelését, kollégánk örömmel segít Önnek!
Baracsi Hajnalka: (+36 1) 265-5223, (+36 1 ) 343-2975
hajnalka.baracsi@centerkft.eu

Az akció 2018. december 6-20. között, a készlet erejéig érvényes. Más akcióval és viszonteladói kedvezménnyel nem vonható össze.