Arctisztítás, mélyhámlasztás, hatóanyag-bevitel, feszesítés, hűsítés, tonizálás…

Rengeteg részfolyamatot tartalmaz egy teljes körű arckezelés. Minden ügyfél mást igényel, minden bőr egyedi. Hatásosak a gépi technológiák? Felépíthető egy teljes arckezelés gépi technológiák használatával? Ismerje meg hogyan működnek az egymásra épülő gépi arckezelő technológiák a gyakorlatban.

Csúcskategóriás arckezelő gépek segítségével, az EunSung Octoline2 és az EunSung Doctor Skin segítségével teljes arckezelési folyamatokat láthatnak a résztvevők.

A rendezvényen a svéd CLINICCARE termékekkel lesznek bemutatva a kezelések. A készítmények nagy koncentrációban tartalmaznak kis molekulatömegű növényi hialuronsavat, növekedési faktorokat és selyempeptideket. A hatékonyságról a nano-beágyazás gondoskodik.
A CLINICCARE termékcsalád rendkívül sokoldalú, a tisztítástól a tonizáláson át az egyes bőrhibák kezeléséig a teljes folyamaton végigkíséri a szakember munkáját. Legnépszerűbb tagja az enzimatikus peeling, ami minden bemutatón óriási közönségsikert arat.
A rendezvényen maximum 20 fő tud részt venni, melynek feltétele az előzetes regisztráció és a részvételi díj befizetése.

A részvételi díj bruttó 2500,- Ft/fő, amit a Center Kft.-nél le is vásárolhat a rendezvényt követően.

A bemutató különlegessége, hogy ezen a napon lesz a magyarországi premierje a professzionális EunSung márka Microson HIFU kezelőgépének. A gépet már nagyon sokan várták, mert az EunSung márka, a minőségi kozmetikai gépeiről híres és ez a HIFU gép már testkezelésre is alkalmas.