Svéd szellemiség és fantasztikus termékújítások – érdemes volt ott lenni a CLINICCARE napon

Egyenesen Svédországból érkeztek hazánkba a CLINICCARE professzionális kozmetikum család alapítói és tulajdonosai, Joa és Kaja Duvgard, a Center Kft. felkérésére. Az általuk tartott tréningen 2016. szeptember 16-án a résztvevők nem csak a CLINICCARE márka mögötti egyedülálló filozófiával ismerkedhettek meg, hanem azokkal az új termékekkel is, amik teljesen egyedi színfoltot fognak képviselni a kozmetikai termékek hazai palettáján.

A napot illetve az eseményt Huber Zoltán, a Center Kft. kereskedelmi igazgatója nyitotta meg, a tőle megszokott szenvedélyes bemutatkozással. Ezután Joa Duvgard beszélt arról, hogy milyen szempontok alapján állítják össze a termékeiket. A CLINICCARE hatékonyságáról többek között az gondoskodik, hogy a bennük található természetes, aktív összetevők aránya kiemelkedően magas. A receptúránál és a termékválaszték kialakításakor is az egyszerűségre törekedtek, ezért az alap kozmetikumok mellett 3 fő bőrproblémára kínálnak megoldást. Pink termékvonaluk a hidratálásra és az öregedési folyamatok lassítására, ránctalanításra helyezi a hangsúlyt. Zöld színnel jelölt termékeiket pigmentproblémákkal küldő bőrre, illetve 30 éve felett ezek megelőzésére ajánlják. A kék termékek gyulladásgátló anyagai aknés bőr esetén kiváló eredményekre képesek. Még arra is fordított figyelmet a gyártó, hogy a három termékvonal otthoni ápolási termékeibe exkluzív EGF (epidermis growth factor) összetevőt tegyen, ami a szakember jelenléte hiányában is gondoskodik bármilyen irritáció vagy bőrprobléma azonnali javításáról.

A termékek bemutatása alatt a kiosztott termékminták segítségével a résztvevők egyből meg is tapasztalhatták a saját bőrükön azt a különleges érzést és hatékonyságot, amit a CLINICCARE kozmetikumok nyújtanak.

A nap második felében következett az igazi szenzáció, a két új termék, amikhez még csak hasonló sem volt eddig a piacon. Joa Duvgard bemutatta az új Skin Booster terméket, az új, speciális savas hámlasztót, ami nem az elhalt hámsejtekre hat, hanem mélyre penetrálva az élő sejtek szintjén fejti ki hatását, ezeket tolja felfelé, a felszín felé, a bőr kíméletes rejuvenációja érdekében. Azok számára, akik nem kedvelik a hagyományos, agresszív kémiai peelingeket, ez a termék kifejezetten jó alternatívát jelent. Az eredményeiről pedig csak annyit, hogy külföldön Cinderella (Hamupipőke) kezelésként emlegetik a vele végzett kezelést, mert pár óra alatt varázsolja gyönyörűen ragyogóvá a bőrt. A hatásról a résztvevők maguk is meggyőződhettek Kaja Duvgard bemutatója jóvoltából.

A klasszikus savas hámlasztók körében is igazán egyedülállót alkotott a CLINICCARE. Továbbra is az egyszerűség jegyében született meg az ötlet, hogy a háromféle bőrproblémára fejlesztett peelingből egy blender termék segítségével a szakember maga állíthatja össze a kezeléshez szükséges peeling mixtúrát a tökéletes hatás érdekében. A receptúrák megalkotására természetesen eredeti svéd mintát biztosít a gyártó. Segítségével a bőröregedés különböző fázisaira, és a változatos bőrproblémákra mindössze 4 termékből nyújthat egyénre szabott peeling megoldást!

Az aktív érdeklődést a hallgatóságból érkező kérdések hosszú sora mutatta. A szervezők záró kérdésére pedig, hogy Ki érezte jól magát, kinek volt hasznos a nap?, mindenki egy emberként nyújtotta fel a kezét.

Érdekes, izgalmas előadás, bájos őszinteség, valóban látványos kezelési eredmények, elegáns kezelési technikák, új ötletek, vadonatúj termékek, kiváló hangulat. Ez jellemezte a CLINICCARE napot, ami újabb bizonyítékot jelent arra, hogy a Center Kft. által szervezett eseményeken valóban érdemes ott lenni.

Ha Ön is szeretné kipróbálni a CLINICCARE újdonságait, akkor érdeklődjön Kovács Paula kollégánknál a 06-1/265-5222-es telefonszámon nyitvatartási időben (H-P: 9:00-17:00), illetve a írjon a paula.kovacs [kukac] centerkft.eu címre.