A 2021. szeptember 29-re meghirdetett CLINICCARE Szakmai Napra pillanatok alatt betelt minden hely, ezért úgy döntöttünk, hogy 2021. október 1-én még egy CLINICCARE-napot tartunk. Ezen a napon kezelésekkel színesített interaktív előadások keretében nemcsak a CLINICCARE teljes termékpalettáját ismerhetik meg a résztvevők, de a bőrmegújító kezelésekről bővebb tájékoztatást is kapnak. Minden kozmetikumot kipróbálhatnak, és akár a saját bőrükön is megtapasztalhatják a termékek jótékony hatását.

Miről is lesz szó a CLINICCARE-napon?

  1. A Szakmai Napon bemutatjuk a teljes CLINICCARE termékpalettát.
  2. Megmutatjuk, hogy a savas hámlasztó termékcsalád csupán három különböző peelingje és egy blender terméke segítségével hogyan lehet minden vendég számára személyre szabott (az adott bőrtípusra és bőrproblémákra hatékony) peeling-mixet összeállítani.
  3. Kezeléssel egybekötve bemutatjuk a CLINICCARE AHA+EGF Skin Boostert, azt a különleges, újgenerációs peelinget, amely a bőr mélyére penetrál, az élő sejteket mintegy feljebb tolja, felszínre hozza, így eredményez egységesebb, sugárzó megjelenést az arcbőrnek.
  4. Carboxy-kezelést is végzünk, amelynek során a résztvevők saját szemükkel is megtapasztalhatják, hogy a készítmény a test saját erőforrásainak felhasználásával hogyan növeli az oxigénszintet a bőrben, amelynek következtében javul a vérkeringés, a nyirokáramlás, az oxigénfelvevő képesség, a tápanyagfelvevő képesség, a bőr átjárhatósága, a ráncok finomodnak és a pórusok csökkennek.

A CLINICCARE Szakmai Nap helyszíne: a Center Kft. oktatóterme (1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 10.)
Ideje: 2021. október 1. (péntek) 9.30-tól 15.30-ig

 Már csak 3 szabad hely van a CLINICCARE Szakmai Napra, ha nem szeretne lemaradni róla, azt javasoljuk, hogy regisztráljon minél hamarabb! Regisztráció >>>