2019. november 29-én, pénteken a Black Friday keretében 20% kedvezményt adunk minden CLINICCARE termékre! Karácsonyhoz közeledve a kozmetikusok munkája megnövekszik, ilyenkor a hatóanyagokból is több fogy. Itt a jó alkalom, hogy akciós áron töltse fel készleteit kedvenc CLINICCARE kozmetikumaiból vagy kipróbáljon új termékeket.

ClinicCare AHA+ EGF Skin BoosterKarácsonyi vagy szilveszteri buliba készülnek a vendégei és néhány órán belül gyönyörűnek kell lenniük? Vásárolja meg most 20% kedvezménnyel a CLINICCARE AHA+ EGF Skin Booster speciális peelinget, és örvendeztesse meg őket egy Hamupipőke kezeléssel! A normál peelingektől eltérően a Skin Booster nem a bőr elhalt sejtjeit távolítja el, hanem a bőr mélyére penetrál és onnan tolja feljebb az élő sejteket. Így varázsol feszesebb, ragyogóbb, egységesebb tónusú bőrt már pár órán belül!

ClinicCare X3M Pure Pore MinimizerPróbálja ki 20% kedvezménnyel a rendkívül népszerű CLINICCARE fátyolmaszk család legújabb tagját, az X3M Pure Pore Minimizer pórusösszehúzó, nyugtató, hidratáló maszkot! Legfőbb hatóanyaga az aktív szén, amely mint egy mágnes, magához vonzza a szennyeződéseket, baktériumokat, amelyek a szeborreás problémák kialakulásában is szerepet játszanak. Segít a meglévő comedók, aknék, tág pórusok kezelésében és az újabb bőrproblémák megelőzésében.

November 29-én a CLINICCARE mellett minden Wiener Kosmetikum és Apriline Meso termék is 20%-kal olcsóbb lesz.

Az akció kizárólag a 2019. november 29-én 9.00-től 17.00-ig leadott megrendelésekre/vásárlásokra vonatkozik és más kedvezménnyel, csomagárral és a viszonteladói kondíciókkal nem vonható össze.

Megrendelését leadhatja
– telefonon: (+36 1) 343-2975, (+36 1) 343-3082
– e-mailben: recepcio@centerkft.eu
– személyesen a Center Kft. székhelyén: 1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 10.