Az őszi-téli időszak egyik legkedveltebb és leglátványosabb kozmetikai kezelése a savas hámlasztás, sokan azonban ódzkodnak tőle. Vannak, akik félnek ezzel a technológiával dolgozni és vannak, akik nem szívesen vásárolnak meg egy széles termékpalettát ahhoz, hogy minden vendégük számára a megfelelő savas koktélt állítsák össze.

Nekünk mindkét felvetésre van megoldásunk, és az október 2-án megrendezésre kerülő SAVAS HÁMLASZTÁS szakmai napon meg is mutatjuk.

  1. A CLINICCARE új megközelítésben megalkotott savas hámlasztó termékcsaládja csupán háromféle – különböző bőrproblémákra kifejlesztett – savat és egy blendert tartalmaz. A 4 termék segítségével pedig minden vendéged számára a bőrtípusának megfelelő peeling-mixet állíthatod össze.
  2. A biztonságos használatot garantáló gyártástechnológia mellett olyan mindenre kiterjedő, aprólékos oktatást nyújtunk a termékekhez, hogy tőlünk senki sem távozik úgy, hogy kétségei maradnának a felhasználással kapcsolatban.

Szóval gyere el október 2-án a SAVAS HÁMLASZTÁS szakmai napra és ismerkedj meg a CLINICCARE fantasztikus termékcsaládjával! A szakmai napon átbeszéljük a CLINICCARE savakat, majd annyi kezelést végzünk velük, amennyi a résztvevők idejébe csak belefér. Minél több kezelést csinálunk, annál több személyre szabott mixtúra viselkedését láthatjuk.

A workshop házigazdája Baracsi Hajnalka kozmetikus-terméktanácsadónk lesz, aki egy kezelés során megmutatja a savas hámlasztás minden csínját-bínját, majd Hajni felügyeletével a vállalkozó kedvű kozmetikusok is kipróbálhatják az eljárást.

A SAVAS HÁMLASZTÁS szakmai nap ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Részletes program és regisztráció >>