A 2022. március 3-án megrendezésre kerülő CLINICCARE Szakmai Nap Neked szól, ha
szeretnéd a jelenleg használt professzionális kozmetikumaidat egy hatékony, látványos eredményeket biztosító hatóanyagcsaláddal lecserélni/kiegészíteni, vagy
kezdő kozmetikusként keresed azt a kozmetikummárkát, amelyikkel öröm dolgozni.

Szeretettel várunk a CLINICCARE Szakmai Napon, ahol kezelésekkel színesített interaktív előadások keretében ismerkedhetsz meg az egyik legdinamikusabban növekvő professzionális kozmetikumcsalád termékeivel. Minden kozmetikumot kipróbálhatsz, a bemutató kezeléseken pedig akár a saját bőrödön is megtapasztalhatod a CLINICCARE termékek jótékony hatását.

A szakmai nap programja:

  • – Bemutatjuk a CLINICCARE filozófiáját, a teljes termékpalettát és a főbb hatóanyagokat.
  • – Kezelésen keresztül megmutatjuk, hogy a kozmetikumokat hogyan tudod manuális és gépi technológiákkal kombinálni.
  • – Szó lesz többek között a Hamupipőke kezelésről és a Carboxy terápiáról is.
  • – Hasznos gyakorlati tanácsokkal és mesterfogásokkal is segítünk, hogy kihozhasd a kozmetikumokból azt, ami minden vendéget ámulatba ejt.

A CLINICCARE nemcsak fantasztikusan hatékony, de a szabadság örömét is nyújtja a szakemberek számára. Mi azt valljuk, hogy a kozmetikus tudja, hogy melyik márka a legjobb a vendégének, tehát döntse el szabadon, hogy kinél mit használ. Ezért nincs kizárólagosság, nincs mennyiségi kvóta, nincs csomagvásárlási kötelezettség.

A CLINICCARE nem kapható webáruházban, a vendégek kizárólag kozmetikákban, orvos-esztétikai rendelőkben és bőrápolással foglalkozó szakembereknél találkozhatnak vele.

A CLINICCARE Szakmai Nap helyszíne: a Center Kft. oktatóterme (1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 10.)
Ideje: 2022. március 3. (csütörtök) 10.00-től 15.30-ig

FONTOS! A szakmai napon a márka alapjait mutatjuk be a résztvevőknek, ezért kizárólag olyan szakembereket várunk, akik még nem ismerik a CLINICCARE-t.