Idén júniusban is meghirdetjük a Center Törzsvásárlói Hetet, amelynek keretében 2018. június 4-8. között 10% kedvezményt adunk minden CLINICCARE kozmetikumra. A 10% kedvezmény a CLINICCARE termékek mellett a Wiener Kosmetikum, Total Contour Wrap és Apriline Meso termékekre, valamint az Ultratone tartozékokra is érvényes lesz.*

Használja ki a lehetőséget, és akciós áron vásárolja meg kedvenc CLINICCARE termékeit! A 10% kedvezmény a professzionális kozmetikumra és az otthon ápolási termékekre is vonatkozik.

Ha még nem használta a CLINICCARE kozmetikumokat, itt a remek lehetőség, hogy akciós áron szerezze be és próbálja ki őket. A svéd CLINICCARE az egyik legdinamikusabban növekvő professzionális kozmetikum márka Magyarországon. Akik próbálták – kozmetikusok és vendégek egyaránt – elragadtatással beszélnek róla, rendszeresen használják, sőt ajánlják másoknak is.

És még egy fontos érv a CLINICCARE mellett: nincs kizárólagosság! Több olyan professzionális kozmetikum márka is van, amelyik kiköti, hogy mellette nem lehet más terméket használni. Mi azt valljuk, hogy a kozmetikus tudja, hogy melyik márka legjobb a vendégének, tehát döntse el szabadon, hogy kinél mit használ. Ha a CLINICCARE-t, annak mi nagyon örülünk!

Bőrápolás nyáron a CLINICCARE-rel!

A CLINICCARE az igazi nyári bőrápoló kozmetikum. Kiemelten magas hyaluronsav tartalma, maximális hidratáló képessége, kellemes, pehelykönnyű állaga és tökéletes felszívódási képessége teszi azzá.

A fényvédelem a hétköznapok során, akár az utcán sétálva is rendkívül fontos, hiszen minden sugárzás fokozza a bőr öregedését. Figyelmében ajánljuk a CLINICCARE Sun Shield Silky Cream SPF30+ fényvédő krémet, amelyet vékonyan kell felkenni a napsugárzásnak kitett területekre, és 30+ faktoros védelmének és 12 órás formulájának köszönhetően védi a bőrt a káros UVA és UVB sugaraktól, miközben hidratálja azt.

A CLINICCARE AHA+EGF Skin Booster egy fantasztikus készítmény, amely úgy fejti ki hatását, hogy mélyre penetrál, és az élő sejteket mintegy feljebb tolja, felszínre hozza. Így varázsol néhány óra alatt feszesebb, ragyogóbb, egységesebb tónusú bőrt. Mivel ez a formula a megszokott peeling eljárásokkal ellentétesen működik, tehát nem a bőr felső elhalt sejtjeit távolítja el, segítségével savas kezeléseket is végezhet nyáron!

Most csak néhányat mutattunk be a CLINICCARE termékek közül, de érdemes mindet megismernie! Keresse kollégánkat, aki örömmel segít ebben:
Kovács Paula: (+36-1) 265-5222, (+36-1) 343-2975, paula.kovacs[kukac]centerkft.eu

*Az akció más kedvezménnyel, csomagárral és a viszonteladói kondíciókkal nem vonható össze.