A CLINICCARE SZAKMAI NAP KÉSŐBBI IDŐPONTBAN KERÜL MEGRENDEZÉSRE. AZ ÚJ IDŐPONTOT HAMAROSAN KÖZZÉTESSZÜK!

A következő ClinicCare Szakmai Napra sok szeretettel várunk minden kozmetikus szakembert, aki kezelésekkel színesített interaktív előadás keretében szeretné jobban megismerni az egyik legdinamikusabban fejlődő kozmetikum márkát. A résztvevők mindent kipróbálhatnak, és a bemutató kezeléseken akár a saját bőrükön is megtapasztalhatják a ClinicCare kozmetikumok hatékonyságát.

A ClinicCare Nap programja:

1. Bemutatjuk a ClinicCare-t, amelybe első érintésre beleszeretnek a kozmetikusok és a vendégek
A ClinicCare iránt egyre növekvő érdeklődést tapasztalunk Magyarországon, ami nem meglepő, hiszen egy kiváló minőségű, prémium kategóriás, tudományosan igazolt eredményességű termékcsaládról van szó. Akik próbálták – kozmetikusok és vendégek egyaránt – kizárólag elismeréssel beszélnek róla, rendszeresen használják és ajánlják másoknak is. A Szakmai Napon bemutatásra kerül a ClinicCare filozófiája, termékpalettája és főbb hatóanyagai.

2. Orvos és kozmetikus szemével a ClinicCare
Két olyan nagy tapasztalattal rendelkező szakembert (egy orvost és egy kozmetikust) hívtunk meg a rendezvényre, akik a termékcsalád napi felhasználásával kapcsolatban a saját tapasztalataikat osztják meg a résztvevőkkel.

3. ClinicCare kezelések – hasznos gyakorlati tanácsokkal és mesterfogásokkal
– Cinderella (Hamupipőke) kezelés AHA+EGF Skin Boosterrel. Amikor a vendégnek pár órán belül gyönyörűnek kell lennie.
– Luxus kezelés, amely megmutatja a ClinicCare kozmetikumok széles tárházát és rendkívüli erejét.
– Gépi kezelés. Hogyan erősítik egymást a ClinicCare kozmetikumok és a jól megválasztott gépi technológiák?

Az előadást és a kezeléseket Baracsi Hajnalka, Kovács Paula és Mezgár-Békési Edina kozmetikusok, a ClinicCare márka termékképviselői és leggyakorlottabb magyarországi oktatói végzik.

A ClinicCare Nap helyszíne: a Center Kft. oktatóterme (1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 10.)

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelynek feltétele a regisztrációs űrlap kitöltése, és a regisztrációs díj (bruttó 2500 Ft/fő) megfizetése 2020. március 23-ig. A jelentkezéseket a részvételi díjak beérkezésének sorrendjében tudjuk elfogadni. Az előző ClinicCare Szakmai Napokhoz hasonlóan most is nagy érdeklődésre számítunk, ezért azt javasoljuk, hogy ha szeretne részt venni a rendezvényen, regisztráljon és fizesse be a részvételi díjat most, mert a határidőhöz közeledve egyre nagyobb az esély arra, hogy lemaradhat róla.

Regisztráció a ClinicCare Szakmai Napra